Assests Management Resources SRL

Assests Management Resources SRL

Assests Management Resources SRL, un mod firesc de abordare…

Fiecare caz sau problema este o provocare. Fiecare client este tratat firesc si cu o importanta maxima cuvenita. Fiecare minut este un minut. Pentru ca noi,  avem o abordare constructiva. Actionam. Miscam. Oameni si lucruri. Idei si concepte.

Solutii. Repede

Am crezut si credem in principii care ii ajuta pe clienti. Suntem constienti de responsabilitatile pe care le avem. Suntem constienti de cate lucruri mari si importante poate schimba un detaliu. Asa cum noi, suntem un cos mare din care culegi oricand beneficiile unei consultante juridice de cea mai buna calitate. Un cos mare am scris, nu un …cosmar.

Atentie la detalii!

Noi, credem ca increderea este primul lucru pe care il cere un client in cautarea unui avocat bun. Indrepti putin spinarea, cazi pe ganduri si incerci sa definesti astazi increderea. Ce este, un pic de prietenie? Un strop de caldura si aplecare catre problema reala a celui cu care stai de vorba? Este ceva din toate? Reteta universala o imbunatatim in fiecare zi, cu orice caz prezentat, cu orice problema si orice solutie data.
Apropriere.

Proiectele, cazurile, dosarele in care ni se cere implicarea absorb o mare cantitate de munca, de energie, resurse si documentare. Matematica abordarii clientului este foarte simpla: timpul costa bani. Noi pretuim ambele variabile. Ce este invariabil? Felul in care am construit relatia noastra cu clientii: apropiere, unicitate, creativitate, eficienta, moralitate.
Eficienti.

Anii de experienta ai specialistilor nostrii sunt repere temporale in arhivele noastre: noi am crezut in principiile noastre de multa vreme. Acest lucru ne-a reunit. Apoi ne-a unit mai tare. Astazi suntem una dintre cele mai puternice echipe de consultanta cu privire la managementul financiar-contabil al activelor din institutiile publice.
Puternici.

Pentru noi, orice caz este o incercare profesionala, este o provocare de a oferi clientului si mai mult. Satisfactia vine din rezultate? Nu intotdeauna, desi dupa ele alearga toata lumea. Este importanta o relatie de tip best effort. Noi oferim chiar mai mult: prima parte din give and take.
Rezultate.

Ar insemna prea mult sa cautam originea succesului strict in cazurile pe care suntem mandri sa le numim „victorii”. Succesul nostru se afla in mii de ore de munca laborioasa. Un alt secret este temeinicia cu care ne documentam, ne pregatim si ne dedicam clientilor.
Munca.

Polivalenta. A doua noastra natura. Avocatii „Piperea & Asociatii” sunt pregatiti sa acopere aspecte legale din cele mai importante si variate domenii. Le oferim clientilor consultanta si asistenta juridica, reprezentare in instanta si servicii de due diligence. Toate aceste servicii pot fi oferite in limbile romana, franceza si engleza.
Pregatire.